Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Ayrıca, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, mütenasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın bapları ile acil yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı gündüz teslim yangın kapıları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir süre ısı ve şule geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele allıkınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin de olağandan önemle takip edilmesi gerekmektedir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle kullanım sahaından fayda yapmak amacı ile meydana getirilen, en fazla 100 nüfus kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta zat skorsına ilgilı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak aşağıda nokta alan illere özen yangın kapısı vermekteyiz.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik midein yeğleme edilir.

Tek kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması olası yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem çekmek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıdem kötüın ve ali ısının dışarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa pek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar olağan kapı kolu kabilinden kabil.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Report this wiki page